ACCÉS A L’ENLAIRAMENT

A diferència de la majoria de zones de vol, a Àger disposem d’un accés en excel·lents condicions al nostre enlairament principal de Coll d’Ares. Amb l’ànim de adaptar-nos als diferents pressupostos i circumstàncies de cada client, no incloem el transport en els preus dels vols, sinó que us donem la llibertat de triar entre fer-ho amb els vostres propis mitjans o amb els nostres. La realització del transport per mitjans del client suposa que nosaltres no mobilitzem els nostres vehicles i per tant un estalvi del cost per al client.

La carretera d’accés a l’enlairament més habitual està completament asfaltada i és apta per a qualsevol vehicle. Encara que és una carreta de muntanya és molt fàcil de circular per ella, no hi ha grans precipicis i els 1000m.de desnivell es van assolint gradualment sense pendents brusques. La carretera té 10km aproximadament i es triga uns 15/20 minuts en pujar. Si degut a les condicions meteorològiques, (direcció, intensitat del vent, etc.) i a criteri dels pilots, fos necessari utilitzar altres enlairaments alternatius, t’informem que a aquests s’accedeix per pista forestal en bon estat.

TRANSPORT: FUNCIONAMENT I PREU

En els preus dels vols NO ESTÀ INCLÓS el transport a l’enlairament. Preu del desplaçament a l’enlairament: 10€ per persona.

Com a part del pla de neteja i desinfecció de materials i mitjans de transport, i en el marc del protocol de mesures de protecció higienico-sanitàries enfront del Covid-19, serà obligatòria la contractació del transport a l’enlairament per part de tots els passatgers, durant el període que estigui en vigor aquest protocol.

Descobreix més...